HTML

Szakkifejezések, bank témában

Egy független pénzügyi szemléletű blog azokról a sokszor mitikus kifejezésekről, melyek a napjaink részévé váltak. Amatőröknek, profiknak, érdeklődőknek, egyszóval Neked!

Friss topikok

Linkblog

Netbank

2010.08.19. 15:45 Agika87

 Internetes bankolás - pénzügyek kizárólag otthon

Az internetes bankolás teret hódít, népszerű, mert oltárian kényelmes és olcsó.

Így összegezném röviden az internetes bankolás lényegét.

Lehet, hogy már te is használtad. És miért? Vagy nem használtad? És miért?

 

Az egész dolog lényege az Erste Bank honlapján nagyon tömören és frappánsan van megfogalmazva: "A Lakossági (Erste) NetBankunk egy internet alapú szolgáltatás, amely segítségével bankfiók felkeresése nélkül végezhetsz banki műveleteket. Kényelmesesen, a nap 24 órájában otthonról, suliból vagy a világ bármely pontjáról intézheted bankügyeidet. Ebben a virtuális bankban nyomon követheted a számlaforgalmad, indíthatsz bankon belüli- és kívüli utalásokat, betétlekötést is kezdeményezhetsz."

Egyszóval megéri a dolog, legalábbis ha van otthon számítógépünk és internetkapcsolatunk, bár aki ezt a blogot olvassa annak minden bizonnyal van :)

Mondanom sem kell, nem csak az Erste bank rendelkezik ilyen szolgáltatással, hanem szinten minden másik bank is (Raiffeisen, OTP, Budapest Bank, és még sorolhatnám). Ez a szolgáltatás általában fizetős (ha jól tudom az OTP-nél, Ersténél, Unicreditnél stb.. is)

komment

Címkék: blog bank szavak magyarázat bankolás pénzügy erste netbankolás jelentése netbank pénzügyi kifejezések erstebank bankolni bankol

süti beállítások módosítása